Een Klassieke, Handgemaakte Lederen Laptoptas van ROOZ Amsterdam

Dat is niet zo maar een laptoptas maar een laptoptas waaraan aandacht is besteed, zowel voor dames als heren. ROOZ Amsterdam kiest voor een stijlvolle laptoptas. Die oude zwarte polyester laptoptas kan echt niet meer wat ons betreft. Als je aandacht besteed aan je kleding wil je dat je accessoire daar bij aansluit.

Iedere laptoptas wordt ontworpen in Amsterdam en met aandacht voor ieder detail gemaakt door onze Tassenkunstenaar. Hij zorgt ervoor dat de laptoptas de aandacht krijgt die het verdient. Daarom ontvangen ook al onze laptoptassen een eigen uniek certificaatnummer, waarmee je 5 jaar garantie ontvangt op je tas.
Mocht je laptoptas te zwaar worden dan kun je onze unieke laptoptrolley bij bestellen. Deze laptoptrolley kun je eenvoudig en veilig vastklikken op een ROOZ Amsterdam Laptoptas met uitzondering van ons modellen NEW YORK en PRAGUE.

Wij kiezen bewust voor slow fashion en hebben daarom slechts enkele stuks op voorraad. Onze modellen laptoptassen zijn klassiek en tijdloos en daarom kiezen wij er niet voor om 4x per jaar onze collectie aan te passen.

Je ontvangt op onze Laptoptassen 5 jaar garantie maar waarschijnlijk gaat je laptoptas wel 20 jaar mee.

Ook is ROOZ Amsterdam bezig om verder te verduurzamen. De laptoptas NEW YORK voor dames en NEW YORK Male voor heren is  uitgevoerd in duurzaam gelooid leder. Ook onze Laptop Rugtas COPENHAGEN is in dit duurzame leder uitgevoerd. Duurzaam gelooid leder is een milieuvriendelijkere manier om leer te looien. Voor de conventionele manier van leerlooien zijn schadelijke chemicaliën nodig. Bij de duurzame manier van leerlooien worden natuurlijke materialen gebruikt. Deze manier van leerlooien is arbeidsintensief en er is veel tijd mee gemoeid maar is veel minder belastend voor het milieu.

Wij gaan voor steeds een stapje beter.

ROOZ Amsterdam heeft gekozen voor slow fashion en dat betekent dat wij slechts een kleine voorraad aanhouden. Wij wisselen onze collectie niet omdat onze modellen tijdloos zijn.  De massa- en overproductie door de Fast Fashion industrie is niet goed voor het milieu.

Natuurlijk begrijpen we dat de aanschaf van een laptoptas van ROOZ Amsterdam best een investering is. Maar onze laptoptassen zijn handgemaakt en uitgevoerd in een hele kwaliteit rundleder. De laptoptas gaat minstend 5 jaar mee maar waarschijnlijk wel  20 jaar! Het eigen unieke certificaatnummer dat je ontvangt bij je tas ontvang je 5 jaar garantie.