Over Ons

Platform ROOZ Amsterdam

In februari 2023 zijn wij gestart met een Platform voor de Ambassadeurs van ROOZ Amsterdam. Met dit platform willen we jullie een beetje meer betrekken bij ROOZ Amsterdam. We bieden je een kijkje achter de schermen. Verder zullen we leuke en interessante artikelen aanbieden over "the making of", het onderhoud etc. van onze Businesstassen. Wij hopen dat jullie hier net zo enthousiast van worden als wij zijn, en ons mee helpen en reageren op onze artikelen.

Ilse Zuurveld, Founder

Even voorstellen:

Ik ben Ilse Zuurveld en oprichter van het Platform ROOZ Amsterdam. We willen onze Ambassadeurs, en dat zijn er inmiddels al heel veel, nog meer betrekken bij ROOZ Amsterdam. Alleen een Nieuwsbrief volstaat dan niet. Samen met ons 
Team verzorgen wij de artikelen en blogs op het Platform. Maar ook betrekken we jou graag en hopen op heel veel leuke ideeën, reacties en misschien wel leuke foto's die wij kunnen delen op dit Platform.

Naast het beheer van dit Platform ben ik Founder van ROOZ Amsterdam, gespecialiseerd in elegante handgemaakte laptoptassen. ROOZ Amsterdam staat voor Duurzaamheid, Slow Fashion en Fair Trade. Daarvoor geldt iedere dag een stapje beter.

Ilse
P1000447

Niels van Rooijen, Co-Founder

Wat leuk dat jij ook ons Platform ROOZ Amsterdam hebt gevonden. We hopen veel met je te kunnen delen en je nog meer te betrekken bij alles waar we mee bezig zijn met ROOZ Amsterdam. En dat is best wat... Wij hopen heel erg dat jullie ook wat reacties geven zodat het een gezamenlijk platform wordt van ons allemaal.

Naast Beheerder van dit Platform ben ik Co-Founder van ROOZ Amsterdam. Daar zijn we inmiddels al 7 jaar mee bezig en de groei zit er gelukkig goed in. We merken dat steeds meer consumenten betrokken zijn bij duurzaamheid, slow fashion en fair trade. Iets waar ROOZ Amsterdam voor staat. Ook vinden we klanttevredenheid heel belangrijk en staat bij ons met stip op 1.

Ons Team

IMG_0519

Jaco

_DSC6627

Sam

website17 (2)

Joyce

kopie 1 (3)

Daan

Ilse

Ilse

Founder
P1000447

Niels

Co Founder