Hoezo Slow Fashion?

Wij kiezen heel bewust voor slow fashion en dus voor kwaliteit. Onze tassen zijn vervaardigd uit een heel hoge kwaliteit rundleder. Dat moet ook wel omdat een gemiddelde laptoptas 5 kilo weegt. Verder zijn onze laptoptassen tijdloos waardoor we niet mee hoeven doen met de nieuwste mode.

De fast fashion industrie draait jammer genoeg nog steeds op volle kracht. Onze branche is daarop geen uitzondering, jammer genoeg. Er wordt gekozen voor "goedkoop" en dat betekent dat je dus grote aantallen (per model/per kleur) tassen moet laten maken. De kwaliteit van een tas gaat dan behoorlijk achteruit. De tassen lijken allemaal op elkaar, of het nu een heren- of damesmodel is en gaan vaak maar 2 jaar mee. Maar ja.... dan kopen we toch gewoon weer een nieuwe.

Dat is niet waar ROOZ Amsterdam voor staat. Iedere Businesstas wordt met liefde en aandacht voor ieder detail gemaakt door onze Tassenkunstenaar. Er zijn altijd maar enkele stuks op voorraad, geen grote partijen dus. De kwaliteit van iedere tas is bijzonder hoog en wij zijn er van overtuigd dat een Businesstas van ROOZ Amsterdam gemakkelijk 20 jaar mee gaat.

Laat een reactie achter