De stijlvolle, handgemaakte lederen schoudertas PARIS is voorzien van een groot opbergvak met rits aan de voorzijde van de tas. Een prachtig klassiek model, verkrijgbaar in verschillende kleuren en leersoorten. De laptoptas heeft een gevoerd laptopvak, geschikt voor een 15 inch laptop (laptopafmetingen ca. 36 x 27 cm). Met deze laptoptas voor dames zul je zeker opvallen. De XL uitvoering biedt zelfs ruimte voor een 17 inch laptop.

Wist je dat iedere ROOZ Amsterdam laptoptas met de hand wordt gemaakt door onze Tassenkunstenaar. De laptoptas is voorzien van een ruim organizergedeelte en het interieur is volledig gevoerd. Met de stevige band achterop kun je deze dames laptoptas gemakkelijk over een koffer trolley schuiven.

Natuurlijk is deze laptoptas ruim waardoor je al je zakelijke- en persoonlijke spullen mee kunt nemen. Handig zijn de vakken voor je pasjes, lipstick, mobiele telefoon en pennen.  Loop jij ook altijd zo te zoeken naar je sleutels, met heet handige lederen keycord heb je deze altijd bij de hand.

Deze laptoptas is bruikbaar op de losse trolley van ROOZ Amsterdam. Gemakkelijk als je tas te zwaar wordt.