De elegante handgemaakte lederen schoudertas AMSTERDAM heeft een groot opbergvak aan de voorkant van de tas. Handig om even snel iets op te bergen. De tas heeft een laptopvak, geschikt voor een 15 inch laptop (laptopafmetingen ca. 36 x 27 cm). Een elegante laptoptas voor dames waarmee je gezien kunt worden. De XL uitvoering biedt zelfs ruimte voor een 17 inch laptop.

Elke ROOZ Amsterdam laptoptas is met de hand gemaakt waardoor iedere tas uniek is. De laptoptas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leder uitvoeringen en het interieur is volledig gevoerd. Achterop is een stevige band gestikt zodat je de tas over een koffer trolley kunt schuiven.

De tas biedt veel ruimte voor je documenten en persoonlijke spullen en biedt het veel extra vakken en ruimte voor je pen, lipstick, mobiele telefoon en visitekaartjes. Altijd je sleutels kwijt? Ook daaraan is gedacht daarom heeft de tas een lederen keycord.

Als je de trolley mee bestelt dan wordt er, ter bescherming van de tas, een regenhoes in luxe opbergzakje meegeleverd. Wordt de tas even niet gebruikt? Bewaar de tas dan in de bijgeleverde stofhoes, zodat stof en zonlicht geen kans krijgen.