Voor de stijlvolle zakenvrouw hebben wij de unieke, handgemaakte lederen schoudertas  LONDON ontworpen. De schoudertas heeft twee voorvakken die afsluitbaar zijn met een rits. De tas heeft een laptopvak welke ruimte biedt ruimte aan een 15 inch laptop. Een prachtige en unieke dames laptoptas.

Onze laptop tassen worden gemaakt van het allermooiste runderleder van een hele hoge kwaliteit. Daarnaast is iedere ROOZ Amsterdam bijzonder omdat ze met de hand gemaakt zijn. De laptoptas is leverbaar in diverse kleuren en het interieur is ruim. Achterop is een stevige band gestikt zodat je de tas over een koffer trolley kunt schuiven.

Het model bestaat uit een laptopvak en een vak voor je mappen, papierwerk en je persoonlijke spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 Inch laptop (laptopafmetingen ca. 36 x 27 cm). Het ruime organizergedeelte is uitgebreid en afgezet met leder. Er zijn vakken voor je pen, lipstick, mobiele telefoon, visitekaartjes en een lederen keycord en een afsluitbaar vak voor je kleine spullen.

Als je de trolley mee bestelt dan wordt er, ter bescherming van de tas, een regenhoes in luxe opbergzakje meegeleverd.  Gebruik je de tas even niet? Bewaar de tas dan in de bijgeleverde stofhoes, zodat stof en zonlicht geen kans krijgen.