Een dames laptoptas voor de ambitieuze zakenvrouw?

ROOZ Amsterdam kiest voor elegante, handgemaakte lederen dames schoudertassen met gewatteerd laptopvak. Geen 13 in een dozijn laptoptas voor ons. Want net als jij kiezen wij ook onze kleding zorgvuldig uit en daarbij past natuurlijk een stijlvolle dames laptoptas. Dat was ook ons uitgangspunt.

In onze dames laptoptassen past gemakkelijk een 15 inch laptop. In de XL uitvoeringen past zelfs een 17 inch laptop.

Waarom zou je voor een hippe, handgemaakte dames laptoptas kiezen?

Natuurlijk zijn er verschillende redenen waarom iemand daarvoor kiest.

De belangrijkste reden is dat een handgemaakte lederen laptoptas van hogere kwaliteit is dan in massa geproduceerde tassen. Dat komt omdat een handgemaakte laptoptas met zorg en aandacht voor ieder detail wordt gemaakt. Daarbij staat het vervoer van je dure laptop natuurlijk centraal. Wij kiezen voor de allerhoogste kwaliteit rundleder, dit leder is sterk genoeg voor een laptoptas. Een gemiddelde laptoptas weegt al snel zo’n 5 kg.

 

Inmiddels heeft ROOZ Amsterdam al enkele laptoptassen uitgevoerd in duurzaam gelooid leder. Duurzaam gelooid leder is een milieuvriendelijkere optie dan het conventionele leer, omdat het wordt geproduceerd met minder schadelijke chemicaliën.

Wij gaan voor steeds een stapje beter.

Tot slot is een handgemaakte leren tas uniek en heeft een eigen karakter en stijl.

ROOZ Amsterdam heeft gekozen voor slow fashion en dat betekent dat wij slechts een kleine voorraad aanhouden. Wij doen er niet aan mee om  4x per jaar met een nieuwe collectie te komen. Deze massa- en overproductie is niet goed voor het milieu.

Toch een ROOZ Amsterdam dames laptoptas?

Natuurlijk begrijpen we dat de aanschaf van een dames laptoptas van ROOZ Amsterdam best een investering is maar je koopt wel een duurzame, handgemaakte laptoptas waaraan aandacht is besteed en waarmee je elegant voor de dag komt. De tas gaat minimaal 5 jaar mee maar waarschijnlijk wel 20 jaar! Iedere laptoptas ontvangt een eigen uniek certificaatnummer waarmee je 5 jaar garantie ontvangt op je tas.

De juiste maat laptoptas

Natuurlijk is het belangrijk om de juiste maat  dames laptoptas aan te schaffen. Daarvoor is de inchmaat van jouw laptop belangrijk. De maat van een laptop worden meestal in inch aangegeven. Wanneer de maat van je laptop matcht met de inch maat van de laptoptas weet je dat je laptop past. Binnen onze collectie zijn er laptoptassen in de maten:

- Laptoptas 11 inch
- Laptoptas 14 inch
- Laptoptas 15 inch
- Laptoptas 15.6 inch
- Laptoptas 17 inch
- Laptoptas 17.3 inch

Een georganiseerde dames laptoptas?

Iedere ROOZ Amsterdam dames laptoptas is voorzien van een beschermd laptopvak. Verder heeft de laptoptas een goed en overzichtelijk organizergedeelte geheel afgezet met leder.

Waarin ruimte voor je:

  • mobiel (eventueel 2),
  • pasjes,
  • een keycord,
  • pennen,
  • lipstick en
  • 2 (afsluitbare) ruime vakjes.

Zo vind jij eenvoudig je spullen terug zonder dat je je tas helemaal overhoop moet halen.

Een lederen laptoptas als zakelijke tas

Een lederen dames laptoptas geeft een chique, én professionele uitstraling aan jouw zakelijke outfit. Zo kom je stijlvol voor de dag en zal menigeen zijn hoofd naar je omdraaien. Bekijk bijvoorbeeld eens onze dames laptoptas PARIS Wist je trouwen dat leer door gebruik alleen maar mooier wordt?

Op dit moment zijn de meest populaire kleuren voor lederen laptoptassen trouwens donkerbruin, cognac en zwart en al of niet met croco print.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat ook jouw favoriete model bij ROOZ Amsterdam te vinden is, neem snel een kijkje!