Wat zit er in jouw laptoptas?

Ilse, Founder ROOZ Amsterdam, doet de aftrap.

 

ROOZ Amsterdam Laptoptas

 

Mijn laptoptas is inmiddels 8 jaar oud maar ziet er nog uit als nieuw vind ik. Het is de laptoptas ROOZ Amsterdam - AMSTERDAM XL en uitgevoerd in bruin leder met crocoprint. Ik gebruik mijn laptoptas iedere dag. Wat er in  zit?

 • Laptop 17 inch, ik houd van een grote laptop, scheelt een leesbril 😉
 • Oplaadsnoer en draadloze muis (noodzakelijke accessoires)
 • Notitieboekje (is van Moleskine, fijne boekjes vind ik)
 • Veel pennen (voor de zekerheid)
 • Lipgloss, voor het eventjes bijwerken, en weer opruimen in de speciale houder (naast de pennen) in de tas.
 • Telefoon en oplaadsnoertje
 • Fruit (meestal een appel en mandarijn)
 • Sultana (vaak ook wat anders, wat ik op voorraad heb)
 • Kauwgom
 • Sleutels
 • Veel losse notities (moet ik toch weer eens doorheen zie ik)
 • zonnebril (altijd optimistisch)
 • Het vakje met rits zit flink vol (losgeld, digipas, portemonnee, losse bonnetjes)

Heerlijk zo'n grote tas! Maar ik moet 'm wel zo af en toe opruimen want echt alles past erin. Dat was bij de start van ROOZ Amsterdam ook het uitgangspunt. Een mooie schoudertas (niet herkenbaar als laptoptas) waar je alles in kwijt kunt zodat je niet meer met 2 tassen hoeft te slepen.

En wat neem jij allemaal mee in je laptoptas?